Ηρακλής Αντύπας

Όπως ο Φορτούνης

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο sport-fm.gr για την απόκτηση του Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό και το παράδειγμα του Φορτούνη από πέρυσι.

Στη περσινή μεταγραφική περίοδο, όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, λίγοι είχαν… συγκινηθεί. Θυμόμαστε μάλιστα σχόλια του στιλ «αιώνιο ταλέντο» ή «σιγά μην παίξει αυτός στον Ολυμπιακό».

Ο νεαρός μέσος τους… δικαίωσε όλους αυτούς που χλεύαζαν την μεταγραφή. Με σκληρή δουλειά και με πίστη στις δυνατότητές του, περίμενε την ευκαιρία του. Κι μόλις αυτή παρουσιάστηκε μπροστά του, όχι μόνο την άρπαξε από τα μαλλιά, αλλά… της έδωσε και κατάλαβε!

Ο Φορτούνης κέρδισε πανάξια την θέση του στην βασική ενδεκάδα και την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου του Ολυμπιακού, που κατά τη γνώμη μας είναι και το πιο δύσκολο για έναν «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιριστή.

Ο Θρύλος, ανακοίνωσε τώρα, την απόκτηση ενός άλλου «Γερμανού», που η περίπτωσή του, έχει πολλά κοινά σημεία με τον Φορτούνη. Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιαννιώτα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Φορτούνα Ντίσελντροφ και πέρυσι ως γνωστόν αγωνίστηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 22χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, έχει τώρα αυτός μπροστά του, μια μεγάλη ευκαιρία. Να παίξει και να καθιερωθεί στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να κερδίσει και αυτός τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου. Ο Γιαννιώτας, είναι τυχερός γιατί τον δρόμο προς την καθιέρωσ τον έδειξε πέρυσι ο Φορτούνης. Και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, απλά πρέπει να τον ακολουθήσει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x